Nike React Presto Sort/Hvid/Gum Light Brown

If you are new to the forums this is the place to introduce yourself.

Nike React Presto Sort/Hvid/Gum Light Brown

Postby lvoxyw63 » Wed Jun 09, 2021 7:48 pm

Image


Foråret er i fuld gang, og outletfoots.com fortsætter med at falde i nye farvekombinationer. Ud over Laser Crimson-parret, der netop er frigivet, bliver denne nye smag af livsstilsløberen dækket af en neutral nuance, da Platinum Tint indhyller hele neoprenoverdelen med gennemsigtige buroverlejringer på sidepanelerne. Grå swooshes på tå og bur og en lyseblå React-sål med mørkeblå detaljer komplet.


Nu er Nike Sko Sort næste i køen for at gøre sit bedste indtryk. Primært farvet i obsidianfarve anvendt på tværs af dens tætte øvre konstruktioner, sprøjter denne forestående iteration i noter af mørkere krikker mod dens snørebånd / hæloverlejringer efterfulgt af elektrificerede slag af volt accenter, der belægger React-stikkene nedenunder.


Den nyeste og mest moderne iteration af Nike React Presto Sort/Hvid/Gum Light Brown er lige kommet op i en ny Seattle Seahawks-inspireret farvevej. Den React-infunderede Presto starter iff ved at være dækket i Obsidian på neoprenkonstruktionen på den øvre del, som derefter er forskudt med gennemskinnelige blonderbure på sidepanelerne. En lidt anden blå nuance ses på snørebånd, ankelkrave og hæl. For at afslutte sneakeren ser vi en hvid React mellemsål med Barely Volt-detaljer for at fuldføre det Seahawks-inspirerede look.


I løbet af de sidste par måneder har Top Kvalitet Nike vist nye trykte motiver på deres Nike React Presto-silhuet. Fra toppen af ​​mit hoved har jeg set tigerprint, Galaxy-print og Forest-print pryder hele øvre del af tilstanden. I dag tilføjer vi endnu et mønster til listen, da et krakket design er placeret i toppen af ​​dette par.


https://www.outletfoots.com/
lvoxyw63
 
Posts: 3
Joined: Wed Jun 09, 2021 7:27 pm


Return to Welcome New Members

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 4 guests

cron