Nike Air Force 1 Low Grijs/Metallic Silver

Main forum for non turkey hunting discussions as well as general information about travel, rules and regulations, and other turkey hunting info.

Nike Air Force 1 Low Grijs/Metallic Silver

Postby tlhrgkpz » Fri May 28, 2021 9:37 pm

Image


Dit aanbod van de Nike Air Force 1 heeft een bovenwerk van wit leer met kenmerkende schoennieuwe.com perforaties op de neus en zijpanelen. Andere details zijn onder meer zwart lederen swooshes, tonglabels en hakken gecombineerd met overal geborduurde gouden branding. Metallic gouden AF1 veter dubraes bovenop een stevige witte rubberen zool completeren het ontwerp.


De op rabarber geïnspireerde Nieuwe Nike Schoenen 2021 is gekleed in een bovenwerk van wit leer, gedecoreerd met geverfd canvas op de swooshes en overlays op de hiel. Het meest opvallende kenmerk van de sneaker is de plant die op de tongen is geborduurd, vergezeld van een beschrijvende tekst die op de hielen is gedrukt. Afwerkingsdetails zijn onder meer Volt-inlegzolen bovenop een witte tussenzool en gevlekte sintelzool.


Nu het lenteseizoen voor de deur staat, maakt Nike Air Force 1 Low Grijs/Metallic Silver zich op om een ​​nieuwe "Green Glow" iteratie van de Air Force 1 uit te brengen. Gekleed in een wit, licht bot en groen gloed kleurenschema. Deze Nike Air Force 1 Low heeft een bovenwerk van wit leer met warm Light Bone aan de achterkant. De schoen wordt benadrukt door Green Glow-accenten op de tongen, Swooshes, hiel-branding en inlegzolen, aangevuld met een geheel witte AF1 rubberen zool.


Deze Nike Air Force 1 begint met een Sail-basis die het grootste deel van de schoen domineert, die vervolgens wordt gecontrasteerd door Light Armory Blue op de denimachtige Swooshes, de branding op de hielen, tonglabels en de inlegzolen. Dikke stiksels in geel en oranje worden op de overlays geplaatst, samen met Swoosh- en hartafbeeldingen die op de inlegzolen en tongen landen Ga Hier.


https://www.schoennieuwe.com/
tlhrgkpz
 
Posts: 3
Joined: Fri May 28, 2021 9:25 pm


Re: Nike Air Force 1 Low Grijs/Metallic Silver

Postby gabriella123 » Wed Jun 09, 2021 3:39 am

Pretty good post. I have just stumbled upon your blog and enjoyed reading your blog posts very much. I am looking for new posts to get more precious info. Big thanks for this. เล่นบาคาร่าออนไลน์
gabriella123
 
Posts: 5
Joined: Thu Feb 18, 2021 10:30 pm


Return to The Roost

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron